zatvori

Šta sve jedna mama može da radi od kuće putem Instagrama i da zaradi?

prethodni

Postavi se kao ekspert svoje oblasti na Instagramu!

naredni

Šta je to Storytelling o kome svi pričaju?

AndrijanaBožić

04 / 13 / 2019, in Insta saveti

saznaj više

Već sam pisala o načinima na koje bilo ko od nas može da zaradi putem Instagrama ali sada želim da se fokusiram na užu ciljnu grupu – mame! Šta sve jedna mama može da radi od kuće i kako i odakle pristižu pare kad radiš navedene stvari:

1. Postati mame influenceri ili pretvoriti vaše mališane u male influencere (brendovi placaju da testirate proizvode i iznesete svoje mišljenje o njima, da se negde pojavite, otputujete, najavite i sl)

3. Pokrenuti dečji food Instagram (brendovi “hrane” placaju da njihov proizvod bude sastojak, kao i brendovi posudja za bebe, portiklica, stolice za bebe i sl)

4. Pokrenuti quick meal Instagram (brendovi hrane i pića plaćaju da njihovi proizvodi budu deo recepta, kao i brendovi posudja, tehnike, alata i sl)

5. Kreirati neki proizvod za bebe (ako si mama sigurno znas sta bi ti olakšalo “posao”. Napravi to i prodaj proizvod ili ideju).

6. Preprodavati neki proizvod (ako ne možeš da smisliš uvezi ili otkupi pa preprodaj)

7. Voditi društvene mreže za brendove (to mogu da te naucim)

8. Praviti nešto svoje i prodavati (nakit, kozmetika, planeri, garderoba, hrana, dekoracija…itd)

9. Ako znate da pevate možete se snimati kako pevate dečje uspavanke (..kasnije možete to veoma dobro unovčiti jer to kod nas skoro niko ne radi.)

10. Možete voditi Instagramblog o roditeljstvu (razliclčiti brendovi mogu biti sponzori tekstova jer žele da ih spomenete)

11. Možete pokrenuti radionice za mame ili buduće mame na bilo koju temu u kojoj se osećate kao ekspert (mame ce dolaziti da nauce kako lakse da se nose sa novom, zivotnom ulogom)

12. Možete fotkati svoju decu kako spavaju i praviti bajke od tkanina oko njih (napraviti knjigu od toga, zaraditi od proizvodjaca posteljine, tkanina, jastuka..)

Sve ovo ne može preko noći. Za neke od navedenih poslova ce vam trebati godina, najmanje. A od nekih, prvu zaradu možete imati i za par meseci. Ne mogu to uraditi umesto vas ali vas mogu naučiti kako. ? Imate mnoogo besplatnih saveta u mojim IGTV videima, u highlightsu pod “Tips” i pisaću i pričati ovde o tome sigurno još mnogo puta. Ipak ako vam to ne bude dovoljno imate moje konsultacije i kurseve pa dodjite sa vam pomognem koliko mogu!

Predloži temu!Predloži temu!

Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim! Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi želela da pišem i daću sve od sebe da to i učinim!

Piši mi!Piši mi!