zatvori

RAZLIKA IZMEĐU SOCIALBIZZ PROGRAMA I INSTAGRAM STRATEGIJE

prethodni

Kako da staviš link do sajta na svoj Instagram story?

AndrijanaBožić

10 / 04 / 2019, in Biznis saveti, Insta saveti

saznaj više

Ove jeseni prvi put organizujem program i veoma se radujem novim iskustvima i intenzivnom radu sa odabranom grupom polaznika. Kažem odabranom jer mislim da sam zahvaljujući dobrom osmišljenom konceptu programa uspela da njemu privučem one koji su zaista ozbiljni u nameri da nešto urade na mreži. Svako može da kupuje kurseve, čita ebookove, gleda videe i ne napravi nikakvu akciju povodom toga. Na programu to neće biti moguće jer će vas moj stalan nadzor motivisati da sve što naučite odmah sprovodite u delo. Ipak, kroz ovih nekoliko nedelja od početka promocije programa primetila sam da se neki dvoume da li da mu se pridruže samo zato što im nije dovoljno jasna razlika u pristupu i radu sa mnom tokom Socialbizz programa i tokom izrade Instagram strategije te ću se potruditi da to danas razjasnim.

 

SOCIALBIZZ PROGRAM

Socialbizz program traje 60 dana, odnosno 8,5 nedelja. Startuje 14. oktobra a završava se 14. decembra. Glavni cilj program jeste da polaznici nauče da koriste Instagram u biznis svrhe, pokrenu se na akcije i reakcije, steknu radnu disciplinu na mreži i unaprede svoju predstavu na mreži, a samim tim i svoje biznise podignu na viši nivo. Svake nedelje programa polaznici će dobijati nove lekcije na temu marketinga na društvenim mrežama iz kojih će crpeti znanja i informacije i odmah ih sprovoditi u delo. Tokom vikenda biće organizovani izazovi iz fotografije i grfičkog/web dizajna. Tokom programa svi polaznici će biti u kontaktu putem Socialbizz tajne FB grupe u kojoj ćemo razmenjivati iskustva, utiske, dodatna znanja i nove informacije a u 4 navrata ćemo organizovati i druženja uživo u Beogradu i online. Pored lekcija koje ću pripremiti lično polaznici će moći da uče i od nekoliko gostiju koji će, do početka programa, ostati iznenađenje. Ono što ovom programu daje poseban pečat jeste prilika da polaznici rade sa mnom grupno i jedan na jedan istovremeno jer ću tokom programa, kontinuirano, pratiti njihov rad na mreži i davati im predloge i sugestije bazirane na mom ličnom iskustvu.

Ovaj program namenjen je onima koji žele da steknu sveobuhvatno znanje i praksu vezano za Instagram, pre svega, kako bi samostalno mogli da vode svoje ili tuđe stranice na mreži.

Cena programa je 229€. Preorder prijava traje do 5. oktobra kada je cena 129€.

 

INSTAGRAM STRATEGIJA

Izrada instagram strategije podrazumeva saradnju sa mnom jedan na jedan prilikom koje, saznajući sve o vašem biznisu, kreiram Instagram strategiju ili plan nastupa za pomenuti biznis na Instagramu. Ona podrazumeva kreiranje vizuelne strategije, strategije rasta i razvoja profila, strategije komunikacije i strategije prodaje koju vi, ili neko koga unajmite, sporvodi u delo tokom tromesečnog perioda, uz moj stalni nadzor. Ona takođe podrazumeva moju pripremu rasporeda postova, ideja za sadržaj za svaki dan u periodu od tri meseca i moje angažovanje na promociji pomenutog biznisa u smislu mojih kontakata i reklame na mojim mrežama.

Instagram strategija je namenjena onima koji žele nacrtan plan po kome rade, ideje koje treba da sprovedu u delo i moju podršku bez namere da se u priču upliću na dubljem nivou u smislu obuke i prakse. Dakle, namenjena je onima koji ne znaju ili nemaju vremena da mozgaju o Instagram nastupu i žele da im neko govori šta tačno da urade.

Cena izrade strategije je 300€.

 

Ukoliko se odlučite za jednu od pomenute dve vrste rada sa mnom možete mi pisati namejl [email protected]

 

Predloži temu!

Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim!

Piši mi!