zatvori

Postavi se kao ekspert svoje oblasti na Instagramu!

prethodni

Kako da odabereš idealno Instagram ime?

naredni

Šta sve jedna mama može da radi od kuće putem Instagrama i da zaradi?

AndrijanaBožić

04 / 13 / 2019, in Insta saveti

saznaj više

Ukoliko želiš da se što brže probiješ na mreži, u svojoj sferi poslovanja, postavi se kao ekspert.

Deli korisne, besplatne savete, preporuke, pričaj o inovacijama u poslu, prečicama, svom iskustvu. Pokaži kako izgleda tvoj dan, šta tebe izdvaja, šta si novo naučila..

Poenta priče je da se postaviš kao neko ko se razume. (naravno podrazumeva se da se stvarno razumeš ?) Oslobodi se. Edukuj se stalno da budeš u toku. I budi korisna ljudima. Daj sve što možeš. ?

Na primer: Ako praviš kolače i želiš da ih što više ljudi kupi – nemoj non stop da nudiš kolače i potenciraš prodaju. Daj recept, pokaži kako ideš u kupovinu, otrkij poneki trik, tajni sastojak… Pokaži kad napraviš savršensto ali i kad fejluješ. Javi ako nešto novo otkriješ, pričaj o mašinama koje maštaš da sebi priuštiš, ljudima koji te inspirišu. Podeli sa drugima kako si nešto naučila da radiš, kako se lakše organizuje kupovina, spremanje, pečenje, dostava.. Jednostavno pričaj o svemu sa čim se susrećeš. ??

Prvi put kad nekom tvom pratiocu zatreba slatkiš za neku priliku tebe će da zove. 100%. I od tebe će da kupi. Za tu osobu si ekspert a kud ćeš bolju opciju od eksperta? ?

Predloži temu!Predloži temu!

Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim! Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi želela da pišem i daću sve od sebe da to i učinim!

Piši mi!Piši mi!