zatvori

Korisne aplikacije za poboljšanje Instagram sadržaja

prethodni

Šta je to Storytelling o kome svi pričaju?

naredni

Kako do većeg dometa putem sponzorisane objave na Facebooku i Instagramu?

AndrijanaBožić

04 / 13 / 2019, in Insta saveti

saznaj više

Kada je o aplikacijama reče volim da eksperimentišem. Postoji pregršt aplikacija na Store-u, ali koje su vam zaista korisne i potrebne? Podeliću sa vama one aplikacije koje ja najradije koristim a korisne su za Instagram.

SNAPSEED I VSCO
Za njih već sigurno znate. Koristim ih za editovanje fotografija. O tome kako da sa njima baratate imate u mojim ebookovima ?

PREVIEW
Uz pomoć Preview app planiram izgled svog feeda. Slažem slike koje planiram da objavim tako da nađem idealan raspored. Preview ima još gomilu opcija ali ja je koristim samo u pomenutu svrhu.?

FAST SAVE
Kada želim da preuzmem neku fotografiju ili video sa Instagrama upotrebljavam Fast Save app. Prilično je lagana za korišćenje. Sve što treba da uradite jeste da je uključite i da odete na bilo koji video ili fotku koje želite da preuzmete, kliknete tri tačkice u gornjem, desnom uglu i odaberete Copy Link ili Copy Url. I automatski vam se fotka/video sačuva u telefon.?

UNFOLD
Unfold je jedna od app koje koristim za kreiranje Instastorija. Sigurno ste viđali one bele okvire u kojima su fotke i snimci? To je unfold. Ima dosta različitih template-a ali su samo neki besplatni. Ostali se kupuju.

PHONTO
Ukoliko želim da brzinski dodam neki simpaičan font na neku pozadinu koristim Phonto. Prilično je jednostavan i ima dosta fontova 🙂

CANVA
Canvu koristim za kreiranje vizuala.

 

Ponekad koristim i Quik, 9square, AdobeSparkPost, Afterlight i A Color Story.

Predloži temu!Predloži temu!

Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim! Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi želela da pišem i daću sve od sebe da to i učinim!

Piši mi!Piši mi!