zatvori

Kako da zaradiš novac preko Instagrama?

prethodni

5 ključnih stvari za porast tvog Instagram profila u 2019.

naredni

Kako treba da izgleda tvoja Instagram biografija?

AndrijanaBožić

03 / 09 / 2019, in Insta saveti

saznaj više

Postoji mnogo načina. Lično ja, zarađujem, u ovom trenutku na oko 8, 9 načina koristeći ovu mrežu ali znam bar 15 koji su apsolutno efektni i provereni.

Neki od mojih su: upravljanje društvenim mrežama raznih brendova/firmi (prodala sam firmu ali mi je to bio posao broj jedan preko 3 godine – imala sam konstantno oko 25 klijenata i 10 zaposlenih), zatim zarađujem kroz medijski prostor koji prodajem na svom profilu (brendovi mi plaćaju da ih tagujem na profilu, storiju ili da organizujem darivanje), zaradjujem od namenskih profila koje sam pravila a koje “iznajmljujem”, delegiram ili i na njima prodajem medijski prostor, prodajem Instagram kurseve preko storija (Instabizz, InstaFoto, Kako da ti story gori, zatim sada je tu i moja Instagram radionica uživo u Beogradu. Novac zarađujem i od kreiranja storija za druge, prodavanja mojih konsultacija, kroz izradu strategija, prodaju fizičkih proizvoda kroz moj brend Ribljeska i kao fotograf… Bukvalno unovčim sve što mi padne na um jer znam kako. A imam još bar 5, 6 načina na koje bih mogla ?

Trudim se da pomognem i drugima, dajem mnoooogo besplatnih saveta, učim, podstičem i motivišem i druge da probaju, da se pokrenu.
Volela bih da se što više mama aktivira jer znam da su kući sa decom i znam da bi volele da zarade nešto sa strane dok odgajaju svoje male anđele. Ima tooooliko načina da jedna žena, iz svog toplog doma, zaradi novac putem Instagrama. Treba samo malo vremena i znanja. Verujem da je sve stvar volje. Prvo volje da izneseš svoju ideju, da je razmotriš, raščlaniš i staneš iza nje. Zatim, volje da uložiš vreme i/ili novac u svoju edukaciju oko Instagrama da znaš šta i kako da radiš. Volje za tim da osetiš strast i ukus te preduzetničke igre. Volje da ne odustaneš kada postane gusto, da guraš i kad deluje da ne znaš kuda ideš, da primenjuješ stečena znanja, pitaš za pomoć ako zatreba.. Volje da radiš i kad bi radije malo prilegla. Volje da pokreneš nešto i uspeš u nečemu…

Ako ja uspevam na 9 i vi možete na bar 1 način, jel da? ?

Tu sam ako treba pomoć.

Predloži temu!Predloži temu!

Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim! Ako se susrećeš sa nekim poteškoćama a misliš da ti ja mogu pomoći u prevazilaženju istih, slobodno mi piši! Pozivam te da predložiš teme o kojima bi zelela da pisem i daću sve od sebe da to i učinim!

Piši mi!Piši mi!