zatvori

Još uvek ne koristiš Instagram Story za promociju i prodaju svog proizvoda ili usluge na Instagramu?

Vidi, biću iskrena – u velikom si zaostatku. Ali nemoj da paničiš, tu sam da ti pomognem da naučiš. Ljudi mnogo lakše i brže ulaze u razgovore na Story-u, otvoreniji su i slobodniji, te se baš u tom delu Instagram aplikacije dešava upoznavanje, popularizacija ili prodaja nečega.

saznaj više

Šta je kurs “Kako da ti story gori?”

’’Kako da ti story gori’’ je online kurs posvećen isključivo Instagram Story-u – Instagramovom ključnom alatu za Storytelling. Osmišljen je tako da bude koristan i onima koji nikada nisu koristili ovaj deo Instamreže ali i za Insta veterane kojima je ponestalo ideja i vetra u leđa.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je za tebe ako želiš da otpočneš korisno i pravilno korišćenje Story-ja koje daje rezulte. Ako želiš da izgradiš ili unaprediš tehnički deo posla i da savladaš Storytelling kako bi imala više konverzija, sigurno će ti biti od pomoći.

Ako si osoba od akcije koja je spremna da uloži trud i vreme u unapređenje svojih veština, onda si na pravom mestu i moj kurs, koji detaljno pokriva svaki aspekt insta story-a, će ti biti izuzetno koristan!

Ako misliš da imaš zanimljive priče da podeliš sa svetom i da njima oplemeniš nečiji dan – onda je insta story pravi alat da iskažeš svoju kreativnost!

Za koga ovaj kurs NIJE?

Ovaj kurs nije za tebe ako još uvek nemaš Instagram profil ili ideju o tome šta želiš da postigneš. On takođe nije za tebe ako već uveliko kačiš storije i imaš odlične rezultate.

U ovaj kurs je, sa mnogo ljubavi i volje, pretočeno sve moje dosadašnje znanje iz oblasti Insta story-a, a to nije, složiceš se, mali posao. Ali to ne znači da se tu i tvoj deo završava – naprotiv, tek počinje i zahteva mnogo truda i rada, pokušaja i grešaka. Stoga je jasno da ovaj kurs nije za one koji očekuju magične rezultate bez uloženog truda, jer sam ja tu da te vodim ali ne mogu odraditi posao za tebe.

Šta ćes naučiti na ovom kursu?

 • Šta je Instagram Story
 • Šta je to što ga čini tako posebnim
 • Zbog čega je važan i kako se pravilno koristi
 • Šta postavljati na story
 • Šta je highlights story-a i kako ga najbolje iskoristiti
 • Koje su opcije unutar kreiranja Story-a i kako se koriste
 • Šta je storytelling i zašto je važan
 • Koje su to forme Storytelling-a i primeri istih
 • Kako da kreiraš instastory newsletter
 • Kako da pravilno tumačiš statistiku instastory-a
 • Pozadine koje možeš koristiti za svoje story-e
 • Čak 30 inspirativnih ideja za kreiranje vizuelnog identiteta story-a
 • Još 30 tema za dizajn Highlights story-a
 • Neverovatnih 100 insta story ideja po temama
 • Pregršt ideja kako da na različite načine predstavite jednu temu
 • Kao suma svega – Kako da ti story gori će te naučiti
  kako da pravilno kreiraš storije koji postižu dobre
  rezlutate uz pružanje svih neophodnih resursa u vidu
  mini elektronskih knjiga i video tutorijala!

Ko sam ja i zašto baš od mene da učiš?

Još od same pojave InstaStory-a to je moj omiljeni deo Instagrama. Svakodnevno, već godinama, kreiram storije za sebe i za preko 20 klijenata iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske, i imam mnogo iskustva na temu toga šta radi posao a šte ne.

Putem storija sam povećala promet svojim klijentima a i lično sam preko storija prodala preko 1500 svojih elektronskih kurseva. Takođe, moj porodičan biznis @ribljeska pravi preko 5000€ prometa mesečno samo putem porudžbina koje stižu isključivo konverzijom putem InstaStory-a.

Zadovoljni klijenti

Ovaj kurs je do sada kupljen u preko 500 primeraka i pomogao mnogima da pokrenu svoje instagram profile, ili da unaprede postojeće.

Cena

Cena kursa iznosi 37€ u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate. Kurs se plaća u celosti, uplatom sredstava na račun po uputstvima koja slede nakon prijave.

Konsultacije gratis

Ukoliko negde zapneš i bude ti potrebno dodatne motivacije i podrške kada je u pitanju Instagram story, možeš zakazati jednokratne mejl konsultacije.

Zašto kurs u ovom formatu?

U svojoj odlučnosti da ti prenesem sve neophodne informacije i sa tobom podelim korisne resurse, sakupila sam zbirku materijala koja se sastoji iz više mini ebook-ova, snimaka i elemenata koje možeš direktno koristiti u dizajnu svojih Story-a. Sve to dobijas na trajno korišćenje, učenje i utvrđivanje gradiva, kad god ti odgovara, gde god ti je najzgodnije!

Brineš da li ćes imati pitanja?
Naravno da ćeš ih imati i zbog toga ti stavljam sebe na raspolaganje za sve nedoumice u vezi sa pređenim gradivom. Možeš mi svoja pitanja postaviti putem mejla i ja ću ti odgovoriti u najkraćem roku!

Prijavi se, saznaj sve što ti treba i postani insta alpinista!

Prijavi se na moj Newsletter!

Postani deo moje Insta zajednice, čime stičeš pravo na insajderske informacije koje ću ti slati jednom nedeljno/mesečno! I ne brini, tvoj mejl je siguran i neće biti korišćen u druge svrhe!

Priče iz prve ruke - kome story stvarno gori

01 OD 3

Jovana Mirković

Jovana Mirković
@mojausta

U ovom kursu sam dobila objašnjenje koliko je značajna opcija Story, kao i savjete kako ga kreirati u skladu sa temom profila. Andrijana teorijski i praktično pruža smijernice sa konkretnim primjerima. Ono što mi se posebno dopada je činjenica da se podjednako posvećuje pažnja kako vizuelnom tako i edukativnom karakteru objava.

Simonida

Simonida
@beogradskazanimalica

Kako da ti story gori pogađa u srž! Daje vam konkretne savete zašto je story važan, uči vas o različitim formama pisanja i daje vam detaljan opis kako da razumete bolje svoju statistiku. Zadivljena sam sa kojom lakoćom prenosi znanje. Ja se tu nisam zaustavila, sledeće što sam uzela bio je Instabizz kurs.

Milica Stojiljkovic

Milica Stojiljkovic
@bymilicast

Kada sam otvorila "Kako da ti story gori" bila sam oduševljena! Sadrži sve o storiju od samih osnova šta je on i kako ga koristiti do toga kako se profesionalno baviti njime! Najviše su mi se dopali temeljni video tutorijali o aplikacijama za uređivanje storija, ali i same osnove storytelling-a. Sadrži mnogo više materijala i ideja nego što očekujete!

Milica Stojiljkovic
@bymilicast

Kada sam otvorila "Kako da ti story gori" bila sam oduševljena! Sadrži sve o storiju od samih osnova šta je on i kako ga koristiti do toga kako se profesionalno baviti njime! Najviše su mi se dopali temeljni video tutorijali o aplikacijama za uređivanje storija, ali i same osnove storytelling-a. Sadrži mnogo više materijala i ideja nego što očekujete!