zatvori

Diviš se perfektno uređenim Insta profilima ali ne znaš kako sama da kreiraš takav sadržaj?

Nemoj da brineš jer dobru fotku kamerom telefona može svako da napravi. Pa čak i ti. Važno je samo da te neko nauči kako da posmatraš, kreiraš scenu i urediš fotografiju.

saznaj više

Šta je InstaFoto kurs?

InstaFoto je skup elektronskih knjiga i video zapisa koja obrađuje temu Instagram fotografije. S obzirom na to da je Instagram pre svega vizuelna aplikacija, fotografija je glavni segment ove društvene mreže.

Kroz InstaFoto kurs #2 će te voditi uzbudljiv sadržaj koji obiluje korisnim informacijama od toga kako da pravilno držiš telefon i kadriraš do toga kako da uređuješ fotografije i video zapise u nekoliko aplikacija.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs fotografije je za tebe ako se mučiš da napraviš ,,vaaaau’’ fotografiju ili da dosegneš viši nivo na polju fotografije kamerom telefona. On je takođe za tebe ako ne znaš da koristiš Snapseed, VSCO, InShot ili ti trebaju insajderske informacije gde da nabaviš propse (zanimljive detalje i elemente) za fotografisanja.

Ukoliko se baviš instagramom vec neko vreme ali sa malo uspeha, ovaj kurs će ti popuniti rupe i doneti neke nove ideje i sveobuhvatniji uvid u tematiku.

Ako si osoba od akcije koja je spremna da uloži trud i vreme u unapređenje svojih veština, onda si na pravom mestu i moj kurs, koji detaljno pokriva svaki aspekt insta fotografije, će ti biti izuzetno koristan!

Za koga ovaj kurs NIJE?

Ovaj kurs nije za tebe ako si već išla u neku školu fotografije ili se fotografijom baviš profesionalno. On takođe nije za tebe ako ti stalno dele komplimente na fotke koje praviš i šeruju ih.

U ovaj kurs je, sa mnogo ljubavi i volje, pretočeno sve moje dosadašnje znanje iz oblasti Instagram fotografije, a to je, složiceš se, veliki posao. Ali to ne znači da se tu i tvoj deo završava – naprotiv, tek počinje i zahteva mnogo truda i rada, pokušaja i grešaka. Stoga je jasno da ovaj kurs nije za one koji očekuju magične rezultate bez uloženog truda, jer sam ja tu da te vodim ali ne mogu odraditi posao za tebe.

Ovaj kurs nije za tebe ako na njega, i na sve što u njemu piše, gledaš kao na trošak a ne kao na investiciju. Ako, dok prolaziš kroz njega, dobijaš ideje o svemu što ćeš uraditi i kako će ti se to višestruko vratiti – onda si na pravom mestu!

Šta ćes naučiti na ovom kursu?

 • Vizuelni Instafoto trendovi u 2019/2020
 • Kako da iskoristiš sve prednosti svog telefona
 • Kako da fotografišeš telefonom uz manuelna podešavanja
 • Kako da kreiraš interesantne flatlay fotografije
 • Kako da fotografišeš hranu 2
 • Kako da fotografišeš piće
 • Kako da fotografišeš modne aksesoare i nakit 2
 • Kako da fotografišeš enterijer i eksterijer
 • Kako da fotografišeš fitness
 • Kako da poziraš na fotkama
 • Saveti i inspiracija za fotografisanje mode, šminke, dece, arhitekture, putovanja, ljudi, prirode, cveća..

 

 • Mesečni plan za 30 fotografija koje podižu engagment
 • FotoIzazov svakog vikenda u naredna 3 meseca uz konsultacije sa mnom
 • Kako da stilizuješ scenu
 • Kako da fotografišeš za Story
 • Kako da snimiš IGTV
 • Kako da edituješ video zapise
 • Unapređeni tutorijal za Snapseed
 • Unapređeni tutorijal za VSCO
 • Tutorijal za Canvu i Phonto
 • Tutorijal za InShot
 • Tutorijal za YouCut
 • Kako izgleda jedno moje fotkanje za Instagram
 • 101 pozadina za Instastory
 • Planer za mesečnu organizaciju fotkanja i postovanja

 

Ko sam ja i zašto baš od mene da učiš?

Od 2014. godine se profesionalno bavim fotografijom i stekla sam mnogo iskustva radeći za brendove kao što su Imlek, Doncafe, Aqua Viva i mnooogi drugi. Potpuno sam samouka i nekada davno takođe ništa nisam znala da uradim kako treba. Ali sam tokom 5 godina predanog rada naučila mnogo toga, između ostalog i skrivenih caka koje znatno olakšavaju posao.

Sve svoje dosadašnje iskustvo sam sumirala u ovaj kurs, kako bih olakšala posao svima koji se upuštaju u divnu pustolovinu kreiranja uspešnih instagram profila.

Zadovoljni klijenti

InstaFoto Kurs 1 je do sada kupljen u preko 1500 primeraka i pomogao mnogima da pokrenu svoje instagram profile, ili da unaprede postojeće. A ne sumnjam da će i ovaj sadašnji InstaFoto 2 osvojiti vaša srca!

Cena

Cena kursa iznosi 60€ ali je za uplate u naredna 24h cena 45€ u dinarskoj protivvrednosti po kursu NBS na dan uplate. Kurs se plaća u celosti, uplatom sredstava na račun po uputstvima koja slede nakon prijave.

Konsultacije gratis

Ukoliko negde zapneš i bude ti potrebno dodatne motivacije i podrške nakon izučavanja kursa a kada je u pitanju Instagram fotografija možeš zakazati jednokratne mejl konsultacije, da proćaskamo o tvojim radovima.

Koja je prednost kursa?

Osnovna prednost kursa leži u tome što sama biraš kada i koliko vremena možes da izdvojis za proučavanje odabrane tematike. To znači da sama određuješ trenutak svoje maksimalne koncentracije i interesovanja za temu, čime najbolje pristupaš razumevanju i upijanju materije u najkraćem roku, na lokaciji koja tebi najviše odgovara.

Dodatni bonus ovakvog načina učenja je što se svakoj lekciji možeš vratiti onoliko puta koliko je tebi potrebno da je u potpunosti prihvatiš.

Brineš da li ćes imati pitanja?
Naravno da ćeš ih imati i zbog toga ti stavljam sebe na raspolaganje za sve nedoumice u vezi sa pređenim gradivom. Možeš mi svoja pitanja postaviti putem mejla i ja ću ti odgovoriti u najkraćem roku!

Prijavi se, saznaj sve što ti treba i postani insta alpinista!

Prijavi se na moj Newsletter!

Odmah pošto popuniš formular iznad proveri svoj mejl. Naravno, predlažem ti da čekiraš i Newsletter dugme i postaneš deo moje Insta zajednice, čime stičeš pravo na insajderske informacije koje ću ti slati jednom nedeljno/mesečno! I ne brini, tvoj mejl je siguran i neće biti korišćen u druge svrhe!

Kako su mnogi unapredili svoje fotografske veštine

01 OD 3

Biljana

Biljana
@pepeljuga_b

Oduševljena sam količinom korisnih informacija na jednom mestu. Instafoto nije nešto što sam prešla samo jednom I to je to. Naprotiv, pregledala sam ga više puta, napravila listu prioriteta za rekvizite koji mi trebaju za sličice. Iznova i iznova mu se vraćam da se podsetim i inspirišem.

Ljiljana Lukšić

Ljiljana Lukšić
@ljixi_lux

Korisnik sam InstaFoto kursa. Bilo da koristite Instagram za biznis, hobi ili za lične potrebe, InstaFoto će vam nesumnjivo pomoći da pravilno koristite kameru svog telefona, napravite kompoziciju za vaš proizvod, ili da pravilno fotkate sebe ili prirodu. Naučićete i da odaberete pravi format za slike, a tu je i popis nekih od najboljih insta profila koje možete koristiti za reference i još mnogo toga.

Nikolina

Nikolina
@lespetitesjoys

Saveti u Instafoto kursu su veoma korisni, sve je dobro objašnjeno tako da svako može da razume. To mi se veoma dopalo jer ne volim kad neko napravi kurs i kaže ‘’puno’’ a zapravo na kraju nema efekta. Redovno sam učestovala u svim izazovima i Andrijanina podrška i komentar na moj rad su mi baš značili. Preporučujem svima.

Nikolina
@lespetitesjoys

Saveti u Instafoto kursu su veoma korisni, sve je dobro objašnjeno tako da svako može da razume. To mi se veoma dopalo jer ne volim kad neko napravi kurs i kaže ‘’puno’’ a zapravo na kraju nema efekta. Redovno sam učestovala u svim izazovima i Andrijanina podrška i komentar na moj rad su mi baš značili. Preporučujem svima.