zatvori

Blog - riznica iskustava

Sve svoje iskustvo i stečeno znanje pokušavam da na sve načine prenesem ljudima željnim napretka i uspeha! I kroz ove postove donosim ti pregršt insajderskih informacija, studija slučaja, primera dobre i loše prakse kao i ispovesti sopstvenih grešaka (kako ih ti ne bi pravila).

Prijavi se na moj Newsletter i uvek budi obavešten o novim pričama – možda baš neka od njih ponudi rešenje za tvoj trenutni problem!

hero image

03 / 06 / 2019, in Insta saveti

FacebookLinkedInTwitter

5 ključnih stvari za porast tvog Instagram profila u 2019.

2019. godina je i hvatamo poslednji voz put uspeha na Instagramu! U ovom tekstu ću podeliti  5 ključnih stvari koje mogu znatno doprineti porastu profila u ovoj godini.

pročitaj više

10 / 04 / 2019, in Biznis saveti, Insta saveti

RAZLIKA IZMEĐU SOCIALBIZZ PROGRAMA I INSTAGRAM STRATEGIJE

Ove jeseni prvi put organizujem program i veoma se radujem novim iskustvima i intenzivnom radu sa odabranom grupom polaznika. Kažem odabranom jer mislim da sam zahvaljujući dobrom osmišljenom konceptu programa uspela da njemu privučem one koji su zaista ozbiljni u nameri da nešto urade na mreži. Svako može da kupuje kurseve, čita ebookove, gleda videe i ne napravi nikakvu akciju povodom toga. Na programu to neće biti moguće jer će vas moj stalan nadzor motivisati da sve što naučite odmah sprovodite u delo. Ipak, kroz ovih nekoliko nedelja od početka promocije programa primetila sam da se neki dvoume da li da mu se pridruže samo zato što im nije dovoljno jasna razlika u pristupu i radu sa mnom tokom Socialbizz programa i tokom izrade Instagram strategije te ću se potruditi da to danas razjasnim.

 

SOCIALBIZZ PROGRAM

Socialbizz program traje 60 dana, odnosno 8,5 nedelja. Startuje 14. oktobra a završava se 14. decembra. Glavni cilj program jeste da polaznici nauče da koriste Instagram u biznis svrhe, pokrenu se na akcije i reakcije, steknu radnu disciplinu na mreži i unaprede svoju predstavu na mreži, a samim tim i svoje biznise podignu na viši nivo. Svake nedelje programa polaznici će dobijati nove lekcije na temu marketinga na društvenim mrežama iz kojih će crpeti znanja i informacije i odmah ih sprovoditi u delo. Tokom vikenda biće organizovani izazovi iz fotografije i grfičkog/web dizajna. Tokom programa svi polaznici će biti u kontaktu putem Socialbizz tajne FB grupe u kojoj ćemo razmenjivati iskustva, utiske, dodatna znanja i nove informacije a u 4 navrata ćemo organizovati i druženja uživo u Beogradu i online. Pored lekcija koje ću pripremiti lično polaznici će moći da uče i od nekoliko gostiju koji će, do početka programa, ostati iznenađenje. Ono što ovom programu daje poseban pečat jeste prilika da polaznici rade sa mnom grupno i jedan na jedan istovremeno jer ću tokom programa, kontinuirano, pratiti njihov rad na mreži i davati im predloge i sugestije bazirane na mom ličnom iskustvu.

Ovaj program namenjen je onima koji žele da steknu sveobuhvatno znanje i praksu vezano za Instagram, pre svega, kako bi samostalno mogli da vode svoje ili tuđe stranice na mreži.

Cena programa je 229€. Preorder prijava traje do 5. oktobra kada je cena 129€.

 

INSTAGRAM STRATEGIJA

Izrada instagram strategije podrazumeva saradnju sa mnom jedan na jedan prilikom koje, saznajući sve o vašem biznisu, kreiram Instagram strategiju ili plan nastupa za pomenuti biznis na Instagramu. Ona podrazumeva kreiranje vizuelne strategije, strategije rasta i razvoja profila, strategije komunikacije i strategije prodaje koju vi, ili neko koga unajmite, sporvodi u delo tokom tromesečnog perioda, uz moj stalni nadzor. Ona takođe podrazumeva moju pripremu rasporeda postova, ideja za sadržaj za svaki dan u periodu od tri meseca i moje angažovanje na promociji pomenutog biznisa u smislu mojih kontakata i reklame na mojim mrežama.

Instagram strategija je namenjena onima koji žele nacrtan plan po kome rade, ideje koje treba da sprovedu u delo i moju podršku bez namere da se u priču upliću na dubljem nivou u smislu obuke i prakse. Dakle, namenjena je onima koji ne znaju ili nemaju vremena da mozgaju o Instagram nastupu i žele da im neko govori šta tačno da urade.

Cena izrade strategije je 300€.

 

Ukoliko se odlučite za jednu od pomenute dve vrste rada sa mnom možete mi pisati namejl [email protected]

 

pročitaj više

07 / 19 / 2019, in Insta saveti

Kako da staviš link do sajta na svoj Instagram story?

Želiš da pozoveš ljude da sa Instagram Storija odu direktno na tvoj sajt ali ne znaš kako to da uradiš? Ništa ne brini, u ovom postu rešiću tvoju dilemu.

pročitaj više

05 / 11 / 2019, in Biznis saveti, Insta saveti

Kako zaraditi preko instagrama?

S obzirom da mi se i dalje javljaju ljudi koji ne razumeju kako zaraditi preko Instagrama odlučila sam da vam u što kraćem i jednostavnijem obliku pojasnim.

pročitaj više