zatvori

Blog - riznica iskustava

Sve svoje iskustvo i stečeno znanje pokušavam da na sve načine prenesem ljudima željnim napretka i uspeha! I kroz ove postove donosim ti pregršt insajderskih informacija, studija slučaja, primera dobre i loše prakse kao i ispovesti sopstvenih grešaka (kako ih ti ne bi pravila).

Prijavi se na moj Newsletter i uvek budi obavešten o novim pričama – možda baš neka od njih ponudi rešenje za tvoj trenutni problem!

hero image

03 / 06 / 2019, in Insta saveti

FacebookLinkedInTwitterGoogle+

5 ključnih stvari za porast tvog Instagram profila u 2019.

2019. godina je i hvatamo poslednji voz put uspeha na Instagramu! U ovom tekstu ću podeliti  5 ključnih stvari koje mogu znatno doprineti porastu profila u ovoj godini.

pročitaj više

04 / 13 / 2019, in Insta saveti

Korisne aplikacije za poboljšanje Instagram sadržaja

Kada je o aplikacijama reče volim da eksperimentišem. Postoji pregršt aplikacija na Store-u, ali koje su vam zaista korisne i potrebne? Podeliću sa vama one koje ja najradije koristim a korisne su za Instagram.

pročitaj više

04 / 13 / 2019, in Uncategorized

Šta je to Storytelling o kome svi pričaju?

Engleski pisac Filip Pulman je rekao: ,,Posle hrane, krova nad glavom i društva, ono što nam najviše na svetu treba su priče.’’ Baš to je srž storytellinga.

pročitaj više

04 / 13 / 2019, in Insta saveti

Šta sve jedna mama može da radi od kuće putem Instagrama i da zaradi?

Već sam pisala o načinima na koje bilo ko od nas može da zaradi putem Instagrama ali sada želim da se fokusiram na užu ciljnu grupu – mame! Šta sve jedna mama može da radi od kuće i kako i odakle pristižu pare kad radiš navedene stvari:

pročitaj više